Voor lekdetectie in Haarlem bel

Riool lekkage bij u thuis

Een riool lekkage hoeft niet altijd zichtbaar te zijn. Het hangt er namelijk vanaf waar het lek in uw riolering is ontstaan. Is het lek ontstaan in één van de afvoerbuizen die door uw plafond of muren loopt, dan zult u waarschijnlijk vochtplekken op uw wanden of plafonds zien. Op deze manier ziet u dat er iets aan de hand is met uw riolering.

Is de lekkage echter in de afvoer onder uw huis ontstaan, dan zult u niet direct waarnemen dat u een lekkage heeft. In dat geval kunt u het wel merken aan de nare en muffe rioolgeur die u in uw huis ruikt. Daarnaast is het mogelijk dat u last heeft van kleine zogenaamde rioolvliegjes die in uw huis rond zullen vliegen.

Gezondheidsrisico's rioollek

Zodra u de geur en/of rioolvliegjes in uw huis tegenkomt, dan is het verstandig om een direct een lekdetectiebedrijf in te schakelen. Niet alleen om de schade aan de woning te beperken, maar meer omdat dit soort lekkages slecht zijn voor uw gezondheid.

De vervelende rioolgeur lijkt misschien onschuldig, maar dat zijn deze gassen zeker niet. Wanneer u met een te hoge concentratie van deze gassen in aanraking komt, dan kunt u daar vele nare gezondheidsklachten van krijgen en er is zelfs een risico van overlijden. Bel daarom direct een expert voor het maken van een afspraak zodra u een lekkage vermoedt.

Opsporen en dichten

Wij helpen u graag bij het opsporen en dichten van uw riool lekkage. Met verschillende methoden zorgt MTT er voor dat de exacte plek van het lek wordt gevonden. Hiervoor gebruiken wij bijvoorbeeld speciale camera’s die door uw rioolafvoer heen kunnen. Hierdoor hoeft niet het hele riool te worden open gebroken om het lek te kunnen vinden en repareren.

Bij een lekkend riool kunt u altijd op ons vertrouwen. Wij zorgen er graag voor dat u snel weer een veilige en schone leefomgeving krijgt. Bel ons direct voor een afspraak of neem contact op via ons contactformulier.

Riool lekkage Haarlem afbeelding