Voor lekdetectie in Haarlem bel

Last van plafond lekkage?

Wanneer u vochtvlekken op uw plafond ziet verschijnen, dan is dat veelal een eerste teken van een plafond lekkage. Dit type lekkage is geen lek op zich. Het is namelijk niet uw plafond dat lek is. De oorzaak van deze lekkage wordt namelijk altijd veroorzaakt door een ander soort lek.

Oorzaak plafond lekkage?

Bij andere soorten lekkages kunt u denken aan een gesprongen leiding in uw tussenvloer, een losgelaten afvoer in uw badkamer of misschien wel een lekkage op uw dak indien het om het plafond van uw zolder gaat. Het is zelfs ook nog mogelijk dat het vocht van een muurlekkage doorlekt in uw plafond.

Zoals u ziet zijn er dus vele zaken die een plafond lek kunnen veroorzaken. Zelfstandig de oorzaak achterhalen is vaak onbegonnen werk en kan daarbij ook nog gevaarlijk zijn. Wanneer u namelijk denkt dat het lek veroorzaakt wordt door uw dak, dan kunt u beter niet zelf het dak op gaan. Schakel liever direct een professional in om u te helpen met het opsporen van uw lek.

Wij repareren uw plafond na lekkage

Wanneer u geconstateerd heeft dat u last heeft van een plafond lekkage, dan kunt u ons inschakelen. Wij komen graag langs om te inspecteren waar de lekkage in uw plafond is ontstaan. Hiervoor gebruiken wij de modernste apparatuur die zonder dat wij enig breekwerk hoeven uit te voeren de oorzaak van een lek kan vinden. Met deze apparatuur kunnen we zowel van binnen in uw huis als van buiten af het lek opsporen.

Nu het lek is gevonden kunnen wij het voor u repareren en kunnen ook de reparatie van de rest van de schade voor onze rekening nemen. Wij nemen u graag alle zorg uit handen en zorgen er ook altijd voor dat u een keurige rapportage van ons ontvangt die u kunt gebruiken voor het indienen van uw verzekeringsclaim.

Bij elke lekkage en schade kunt u op ons rekenen.

plafond lekkage afbeelding