Voor lekdetectie in Haarlem bel

Muur lekkage

Heeft u last van vochtkringen op de muur en laat het behang los, dan is er een grote kans dat u last heeft van een muur lekkage. Een dergelijke lekkage kan door verschillende dingen worden veroorzaakt. Hieronder staan een aantal voorbeelden van mogelijke oorzaken:

  • Slechte fundering
  • Gesprongen leiding
  • Daklekkage
  • Lekke afvoer douche of wc
  • Gevellekkage

Wanneer u te lang wacht met het herstellen van een muur lekkage, dan is de kans op schimmelvorming zeer groot. Dit is niet alleen een lelijk gezicht in uw huis, maar het is ook nog eens slecht voor uw gezondheid.

Muur lekkage opsporen

Zodra u vochtkringen op de muur ziet verschijnen, dan is het verstandig zo snel mogelijk contact op te nemen met een lekdetectiebedrijf. Wij van MTT kunnen met speciale meetapparatuur metingen uitvoeren op uw muur om zo te bepalen waar het lek precies vandaan komt.

Zodra de oorzaak van de lekkage is opgespoord en het lek is verholpen is het belangrijk om het vocht uit de muur op te laten drogen. Pas nadat de muur weer volledig droog is kan worden gekeken hoe groot de daadwerkelijke schade is.

Wij helpen u graag!

Wacht nooit te lang met ons te bellen voor uw muur lekkage, want niet alleen uw huis maar met name uw gezondheid is belangrijk. Zorg er in ieder geval voor dat schimmel nooit de overhand kan krijgen in uw woning en handel snel zodra u een lekkage vermoedt.

Naast het detecteren van de lekkage kunnen wij ook de reparatie uitvoeren van het lek en de door het lek veroorzaakte gevolgschade. Tevens maken wij bij alle lekkages een rapport op van de schade die u kunt inleveren bij de verzekeringsmaatschappij.

Wij helpen onze klanten graag om het leed van een lekkage zoveel mogelijk te verlichten. Bel ons dus snel zodra u een lek vermoedt. Op ons kunt u bouwen!

muur lekkage afbeelding