Voor lekdetectie in Haarlem bel

Hoe kunt u het beste een lekkage opsporen

Wanneer u een lekkage heeft is dat niet altijd even gemakkelijk om deze op te sporen. Een kleine lekkage kan al grote gevolgen hebben. Met de juiste apparatuur kunnen wij vast stellen waar de lekkage zit en waar deze is ontstaan. Doormiddel van deze apparatuur kunnen wij als het ware door muren en vloeren heen kijken. Zo is een lekkage eenvoudig op te sporen zonder dat wij hoeven te hakken of te breken.

Lekkages kunnen op de volgende plaatsen optreden:

De gevolgen van deze lekkages kunnen vaak veel groter zijn dan gedacht. Bij waterlekkage is het dan ook van belang om er op tijd bij te zijn, dit omdat water altijd zijn weg weet te vinden. Bij een badkamerlekkage bijvoorbeeld kun je al gauw ook te maken hebben met een plafondlekkage in de kamer eronder of muurlekkage in de kamer daarnaast. Vergeet ook niet even bij de buren te informeren of deze geen last hebben van uw lekkage.

Laat een professional uw lekkage opsporen

U kunt natuurlijk zelf proberen uw lekkage op te sporen, maar dat is niet altijd eenvoudig. Zo kunt u een leiding lek proberen op te sporen met traceergas en bij een vloerverwarmingslekkage kunt in de kruipruimte kijken of u daar de oorzaak van het lek kunt vinden. Dit is echter geen eenvoudige klus wanneer u niet over de juiste gereedschappen beschikt. Wij raden u daarom aan om iemand in te schakelen die met de juiste apparatuur zo het lek heeft gevonden.

Vraag het de specialisten van MTT

Een lekkage opsporen is in de regel zo gemakkelijk nog niet. De medewerkers van MTT hebben jaren lange ervaring in het opsporen van lekkages. Wij zijn gespecialiseerd in het detecteren, voorkomen en verhelpen van lekkages in en rondom het gehele huis.

lekkage opsporen afbeelding