Voor lekdetectie in Haarlem bel

Last van kelderlekkage?

In ons land komt het regelmatig voor dat woningen last hebben van kelderlekkage. Een lek in een van de leidingen in de kelder kan hier al voor zorgen. Wanneer u een oud huis bezit dan is het goed mogelijk dat de leidingen van uw woning al een tijd niet meer zijn vervangen. Wellicht zitten de leidingen er nog in vanaf de eerste bouw. Oude leidingen kunnen nu eenmaal verslijten, waardoor de leidingen gaan lekken en uw kelder blank komt te staan.

Een andere mogelijkheid van lekkage in uw kelder is dat de isolatie van de muren of keldervloer niet meer goed is. Op deze manier kan het (grond)water door de muren of vloer zo uw kelder binnen komen. Bij het vinden en herstellen van zo’n type lekkage komt natuurlijk meer kijken dan bij een gesprongen leiding.

Schade aan bezittingen voorkomen

De kelder is een van de meest gevoelige ruimtes van uw woning. Uw kelder is meestal gelegen onder grond niveau en daardoor is een kelder vaak één van de vochtigste ruimtes van uw huis. Wanneer u bijvoorbeeld inboedel, gereedschappen of voorraden heeft opgeslagen in uw kelder, dan is het raadzaam om deze goed te beschermen.

Het beschermd opslaan van uw bezittingen heeft overigens meerdere voordelen. Wanneer u uw bezittingen opslaat in waterdichte boxen, dan beschermt u ze hiermee tegen beschadiging door vocht. Tegelijkertijd kunt u uw kelder eenvoudiger ontruimen in het geval u te maken krijgt met lekkage.

Wij vinden uw lekkage!

MTT is gespecialiseerd in het opsporen van kelderlekkages. Onze medewerkers kunnen het lek niet alleen voor u opsporen, zij kunnen ook direct de reparatie ervan voor u uitvoeren en eventuele gevolgschade herstellen.

Wanneer u ons inschakelt, dan komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij zijn de goedkoopste lekkage specialist in heel Nederland.

Loop geen onnodig risico bij lekkage en bel ons direct!

kelderlekkage afbeelding